Mořské speciality : chutné a zdravé pokrmy z ryb a plodů moře /
Praktické rady pro vaření pokrmů z ryb, metody tepelné přípravy, recepty na předkrmy, polévky a hlavní jídla.
Main Author: | Adam, Cornelia |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Cesty,
2003
|
Edition: | České vyd. v Ottově nakl. 1. |
Series: |
Vaříme s potěšením
|
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
433401018670 | 33729 | 641/642 641/642 (skladová) |
(neuvedeno) | Available |